Laat jouw biertje door ons brouwen.

Bierbrouwerij De Hanze is een brouwerij, webwinkel en proeflokaal ineen.

Met een brouwcapaciteit van 1000 liter per week betekent dit ook dat wij plaats kunnen bieden aan huurbrouwers.

Van aanvraag tot levering.

Kom eens langs in ons proeflokaal en maak kennis met onze smaken. Wij zijn benieuwd wat je zou willen produceren, hoeveel en wanneer en welke taken je eventueel door onze medewerkers zou willen laten uitvoeren. Maak gerust gebruik van ons enthousiaste team.
Recepten zijn geen probleem. Als je zelf een recept hebt is dat prima. Als je er een samen met ons wil ontwikkelen, dan kan dat ook. Natuurlijk maken we eerst een proefbatch voordat er grote hoeveelheden worden geproduceerd.

Offerte

De prijs van het huur brouwen is sterk afhankelijk van het recept. Dure ingrediënten als exotische Hop en lastig verkrijgbare mout en soort fles spelen een grote rol. Daarom geven we je altijd een offerte op basis van jouw specifieke wensen.

Planning en aanbetaling

Is de offerte akkoord dan plannen we je brouw en vragen om een aanbetaling. We doen er alles aan om volgens de planning te brouwen en houden je op de hoogte van de precieze datum.

Brouwen en afvullen

We brouwen bier volgens afgesproken recept. De levering hangt natuurlijk af van wanneer het bier klaar is. Dat kan variëren van 4 tot 6 weken. We plannen in overleg een transport, of je komt langs om gezamenlijk in het proeflokaal te genieten van het eindproduct.